Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bosbessenconfituur

Appelbramencrumble met bosbessenconfituur van Bonne Maman

 

Bosbessenconfituur

  • 5 appels (Goudrenet, Elstar of Jumani)
  • 3 el bosbessenconfituur van Bonne Maman
  • 150 g verse bramen (of ontdooide diepvriesbramen)
  • 1 limoen
  • 175 g zelfrijzend bakmeel
  • 25 g havervlokken + extra voor garnering
  • 75 g pecan- of walnoten, grofgehakt
  • 8 el ruwe rietsuiker
  • 2 zakjes vanillesuiker
  • 175 g koude boter, in blokjes
  • taartvorm ca. 26 cm Ø, ingevet
Stappen
  1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Snijd de appels ongeschild in vieren, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verdeel de appelstukjes met de confituur en de bramen over de taartvorm. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Schep de limoenzeste en het sap door de appels.

  2. Meng voor de crumble het bakmeel, de havervlokken, noten, rietsuiker en vanillesuiker in een kom. Kneed de boter erdoor tot een grof en kruimelig deeg. Bestrooi de appels met het deeg en bak de crumble in ca. 50 min goudbruin en gaar. Laat wat afkoelen en serveer warm met slagroom of vanille-ijs.

Tip van Bonne Maman

vervang de bramen in de zomer door frambozen en de bosbessenconfituur door frambozenconfituur van Bonne Maman!

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking