Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

4 Fruitjam

Beignets met Bonne Maman confituur

 

4 Fruitjam

Voor 6 beignet:

  • 200 g bloem
  • 30 g suiker + een beetje voor decoratie
  • 2 g zout
  • 4 g instant gedroogde gist
  • 1 eierdooier
  • 2 g vanille-extract
  • 120 g warme melk
  • 40 g gesmolten boter
  • Plantaardige olie om de beignets in te bakken
  • Bonne Maman rode vruchtenconfituur
Stappen
  1. Meng in een kom de eierdooier met het vanille-extract, voeg de warme melk en de gesmolten boter toe.

  2. Meng in een andere kom de bloem, suiker en zout en roer door voordat je de instant gist toevoegt en helemaal aan het eind het ei-melkmengsel.

  3. Kneed ongeveer tien minuten tot het deeg stevig is en niet scheurt.

  4. Vorm er een bal mee en laat afgedekt ongeveer 1 uur rusten op een warme plek.

  5. Verdeel het deeg in 6 gelijke delen. Maak ze rond en plat met de palm van je hand, dek af en laat nog eens 1 uur rusten.

  6. Verhit de olie tot 190°C.

  7. Bak de beignets 1 tot 2 minuten aan elke kant, tot ze goudbruin zijn.

  8. Leg de beignets op een schone doek om de olie te laten uitlekken.

  9. Maak een gaatje in de binnenkant en vul de beignets met confituur.

  10. Bestrooi met suiker en serveer.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking