Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Intense abrikoos

Biscotti met Abrikozenconfituur

 

Intense abrikoos

Voor +/- 20 tot 25 koekjes:

  • 250g bloem
  • 125g hele, ongepelde amandelen
  • 2 eieren
  • 150g kristalsuiker
  • Enkele druppels bittere amandelextract of 1 theelepel orgeatsiroop

Voor de afwerking:

  • Abrikozenconfituur
Stappen
  1. Verwarm de oven voor op 160°C. Doe de eieren, het amandelextract en de suiker in een grote kom en mix met een mixer tot de suiker is opgelost.

  2. Voeg beetje bij beetje de bloem toe en blijf kloppen.

  3. Voeg de amandelen toe en meng opnieuw.

  4. Vorm een of twee balletjes op een vel bakpapier. Zorg dat je handen nat zijn zodat je het deeg beter kan bewerken.

  5. Bak gedurende 40 minuten, haal dan het deeg uit de oven en snijd onmiddellijk in plakken van ongeveer 1cm dik (een broodmes is hier ideaal voor).

  6. Zet de oven hoger op 180°C, leg de plakken uit en bak ze 10 minuten, draai ze dan om en bak ze nog eens 10 minuten om uit te drogen en bruin te worden.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking