Brownie met Bonne Maman Pindapasta
-
Verwarm de oven voor op 160°C hetelucht.
-
Beboter en bloem (of bekleed) een vierkante bakvorm van 20x20 cm.
-
Smelt de boter en chocolade in een bain-marie. Eenmaal gesmolten, meng met de suiker in een kom. Laat een beetje afkoelen en voeg dan de eieren en het vanille-extract toe.
-
Zeef in een andere kom de bloem, cacao en zout en voeg het natriumbicarbonaat toe.
-
Roer het chocolademengsel door het bloemmengsel en zorg ervoor dat je niet te veel mengt. Giet het mengsel in de vorm en strijk glad.
-
Verwarm de pindapasta een beetje en giet dan enkele lepels over het mengsel.
-
Maak met een houten prikker spiraaltjes om de pindapasta te mengen en lichtjes te verspreiden.
-
Bak gedurende 30 tot 35 minuten, afhankelijk van je oven.
-
Het resultaat moet een licht smeuïge kern zijn.
-
Laat de brownie afkoelen op een rooster voordat je hem in kleine vierkantjes snijdt.