Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbeienjam

Chiapudding met Bonne Maman-Aardbeienconfituur

 
Eenvoudig
10 minuten

Aardbeienjam

  • 2 eetlepels chiazaad
  • 200 ml kokosmelk
  • 1 theelepel agavesiroop
  • Bonne Maman-aardbeienconfituur
  • Griekse yoghurt natuur of kokosyoghurt
  • Gojibessen
Stappen
  1. Meng het chiazaad met de kokosmelk en de agavesiroop. Laat het mengsel een nacht rusten in de koelkast.

  2. Maak je dessert de volgende dag af door telkens een laag van de chiazaad-pudding af te wisselen met de yoghurt of de Bonne Maman-aardbeienconfituur.

  3. Werk af met wat vers fruit, gojibessen, havervlokken of kokosschilfers.

Smakelijk!

Het advies van Bonne Maman:

Je kan de gojibessen gedroogd eten of ze enkele minuten opwarmen in heet water.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking