Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50

Chocolademuffins met glazuur van hazelnootpasta

 

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50

Voor 20 muffins diameter 5 cm:

  • 150 g gesmolten boter
  • 260 gr bloem
  • 50 g ongezoet cacaopoeder
  • 1 theelepel bakpoeder
  • 1,5 theelepel zuiveringszout
  • 100 g poedersuiker
  • 150 g bruine suiker
  • 2 eieren
  • 1 eidooier
  • 200 ml gefermenteerde melk
  • 100 ml heet water
  • 100 gram chocoladestukjes

Glazuur:

  • 200 g mascarpone
  • 5 eetlepels Bonne Maman hazelnoot-cacaopasta
  • 4 eetlepels poedersuiker
Stappen
  1. Verwarm de oven voor tot 205°C.

  2. Meng alle droge ingrediënten voor de muffins samen.

  3. Meng apart snel de gesmolten boter, melk en eieren en voeg dit mengsel geleidelijk toe aan de droge ingrediënten. Voeg tot slot het warme water toe. In deze stap is het beslag erg vloeibaar.

  4. Voeg de chocoladestukjes toe en verdeel het beslag over de papieren muffinvormpjes.

  5. Bak de muffins ongeveer 18 minuten in de oven.

  6. Maak het glazuur door de hazelnootpasta, mascarpone en poedersuiker voorzichtig te mengen. Doe het glazuur in een spuitzak en zet het in de koelkast.

  7. Nadat de muffins zijn afgekoeld, decoreer je ze met het glazuur. Serveer de muffins met glazuur meteen.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking