Pannenkoeken gevuld met Ananasjam, Rum en Bonne Maman Vanille
Bereiding van kokosroom
-
Klop de kokosmelk en de mascarpone in een koude kom tot een lichte moussetextuur ontstaat.
-
Vul 5 individuele vormpjes met een basis van Bonne Maman Ananasjam met Rum en Vanille en plaats er een laag slagroom van kokosmelk bovenop.
-
Zet minimaal 3 uur in de vriezer.
Het pannenkoekbeslag bereiden
-
Verhit de boter in een pan tot deze een mooie hazelnootkleur krijgt en laat hem afkoelen.
-
Meng de bloem, suiker en eieren en voeg vervolgens de gebruinde boter, olie en melk toe.
-
Verhit een crêpepan, plaats een pollepel beslag en bak de crêpes aan elke kant tot ze goudbruin zijn.
-
Reserveren.
-
Haal de eerder bereide bereidingen uit de vriezer en haal ze uit de vorm.
-
Wikkel ze voorzichtig in de pannenkoeken en vouw de zijkanten naar beneden.
-
Versier naar wens met stukjes verse ananas voor extra verrukking!
-
Laat het ongeveer dertig minuten ontdooien voordat u gaat eten.