Luipaardpannenkoekjes met hazelnoot- en cacaopasta Bonne Maman
Chandeleur
Chocolat
Facile
Pâte à tartiner
10 minuten
2-3 minuten koken
Stappen
- Giet de bloem, suiker en zout in een slakom.
- Meng en voeg de eieren toe, en vervolgens beetje bij beetje de melk. Meng goed om klontjes te voorkomen. Werk af met de olie en meng opnieuw.
- Giet in een kom 2 pollepels pannenkoekenbeslag + 1 theelepel Bonne Maman Spread. Meng goed. Giet in een andere kom nog 2 pollepels pannenkoekenbeslag + 2 theelepels Bonne Maman Spread. Meng ook goed.
- Verwarm je Tefal-pan op middelhoog vuur. Wacht tot het hittesignaal: de rode cirkel in het midden, is helemaal rood. Je hoeft geen vet toe te voegen, zodat de pannenkoek niet aan de pan blijft plakken.
- Giet zo snel mogelijk kleine vlekjes in de pan met een theelepel van het donkerste pannenkoekbeslag. Omring de kleine plekjes altijd zo snel mogelijk met een eetlepel middeldonker pannenkoekbeslag. En maak (altijd zo snel mogelijk) af met gewoon pannenkoekbeslag, zodat er een hele pannenkoek ontstaat. Wanneer het deeg van kleur verandert, draai je de pannenkoek om en bak je tegelijkertijd aan de andere kant. Herhaal deze stap tot het pannenkoekbeslag op is.
- Garneer je pannenkoek met een flinke eetlepel Bonne Maman Spread, een halve banaan in plakjes gesneden en een paar gemalen hazelnoten.