Swirlpannenkoekjes met cacao en Bonne Maman Hazelnoot- en Cacaospread
Chandeleur
Chocolat
Facile
Fraise
Pâte à tartiner
45 minuten
30 minuten koken
Stappen
- Begin met het mengen van de eieren, bloem, suiker en melk met een garde of mixer.
- Maak een bruine boter: breng de boter in een kleine pan aan de kook. Klop het tot het een hazelnootkleur krijgt. Verwerk het in het pannenkoekenbeslag en zorg ervoor dat u het door een fijne zeef filtert.
- Neem een kwart van het deeg en meng dit met het cacaopoeder en twee lepels Bonne Maman Spread. Giet het in een diepvrieszak en sluit deze af.
- Snij de hoek van de diepvrieszak af en gebruik het cacaopannenkoekbeslag en de Bonne Maman Spreading Paste om een swirl in je pan te creëren. Giet er vervolgens een pollepel pannenkoekbeslag in en bak 2 minuten aan elke kant.
- Rol de pannenkoeken op en geniet ervan met Bonne Maman Spread of Bonne Maman Aardbeienjam.