Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Kersthazelnoot- en cacaopasta

€4,50

Aardbeienjam

Swirlpannenkoekjes met cacao en Bonne Maman Hazelnoot- en Cacaospread

 
GEMIDDELD
45 minuten
30 minuten koken

Kersthazelnoot- en cacaopasta

€4,50

Aardbeienjam

Stappen
  1. Begin met het mengen van de eieren, bloem, suiker en melk met een garde of mixer.
  2. Maak een bruine boter: breng de boter in een kleine pan aan de kook. Klop het tot het een hazelnootkleur krijgt. Verwerk het in het pannenkoekenbeslag en zorg ervoor dat u het door een fijne zeef filtert.
  3. Neem een ​​kwart van het deeg en meng dit met het cacaopoeder en twee lepels Bonne Maman Spread. Giet het in een diepvrieszak en sluit deze af.
  4. Snij de hoek van de diepvrieszak af en gebruik het cacaopannenkoekbeslag en de Bonne Maman Spreading Paste om een ​​swirl in je pan te creëren. Giet er vervolgens een pollepel pannenkoekbeslag in en bak 2 minuten aan elke kant.
  5. Rol de pannenkoeken op en geniet ervan met Bonne Maman Spread of Bonne Maman Aardbeienjam.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking