Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbeienjam

Rabarbercrumble en aardbeienjam

 

Aardbeienjam

  • 450 g rabarber
  • 90 g suiker
  • 1/2 potje Bonne Maman aardbeienjam
  • 145 g boter in stukjes gesneden (op kamertemperatuur)
  • 145 gram amandelpoeder
  • 140 g banketmeel
  • 60 gram lichtbruine suiker
  • Een snufje zout
Stappen
  1. Verwarm je oven voor op 180°C.
  2. Maak de rabarber schoon, snijd de stelen in kleine stukjes en doe ze in een vergiet. Bestrooi met suiker en laat 1 uur uitlekken. Verwijder het sap.
  3. Meng de suiker, bloem, amandelpoeder, bruine suiker en zout.
  4. Voeg de vierkantjes boter toe en kneed tot je een zandkoektextuur verkrijgt.
  5. Doe de rabarber in een gratineerschaal, voeg een paar theelepels aardbeienjam toe en bestrooi met crumble. Bak gedurende 30 minuten. Serveer warm.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking