Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Intense kers

Geroosterd seizoensfruit, vanille-ijs & Intense Kersenconfituur

 
Eenvoudig

Intense kers

  • Seizoensfruit: abrikozen, perziken, nectarines …
  • 1 klontje boter
  • Vanille-ijs
  • 1 pot Intense Kersenconfituur
  • 1 takje rozemarijn
Stappen
  1. Was het fruit, snijd het vervolgens in 2 of 4 stukken en verwijder de pit, indien nodig.

  2. Rooster de stukken fruit met het vruchtvlees naar beneden op een grillpan op hoog vuur gedurende 3 minuten met een klontje boter en het takje rozemarijn.

  3. Serveer het geroosterde fruit met een bolletje vanille-ijs en een paar lepels Kersenconfituur.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking