
Gevulde pannenkoeken met Ananasconfituur met rum en vanille van Bonne Maman

Bereiding van de kokosmelkcrème:
-
Klop de kokosmelk en de mascarpone in een koude kom tot een luchtige mousse.
-
Vul 5 individuele vormpjes met een bodem van Bonne Maman-Ananasconfituur met rum en vanille, doe er dan een laagje kokosmelkcrème op.
-
Zet minstens 3 uur in de vriezer.
Bereiding van het pannenkoekendeeg:
-
Verhit de boter in een steelpan tot hij een mooie hazelnootkleur krijgt en laat hem daarna afkoelen.
-
Meng de bloem, suiker en eieren, voeg dan de gebruinde boter, olie en melk toe.
-
Verhit een pannenkoekenpan, doe er een lepel beslag in en bak de pannenkoeken aan elke kant goudbruin.
-
Zet opzij.
-
Haal de voorbereide crème uit de diepvries en neem ze uit de vormpjes.
-
Omwikkel ze voorzichtig met de pannenkoeken en vouw de zijkanten van de pannenkoeken naar beneden.
-
Versier naar wens met stukjes verse ananas voor extra verwennerij!
-
Laat ongeveer 30 minuten ontdooien alvorens te eten.