Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Abrikozenconfituur

Gevulde pannenkoeken met Bonne Maman-abrikozenconfituur

 
Eenvoudig
15 minuten

Abrikozenconfituur

  • 2 eieren
  • 100 gr. tarwebloem
  • 100 gr. kastanje meel
  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 40 gr. boter
  • 20 cl melk
  • Een snuifje zout
  • 1 zakje vanillesuiker
  • ½ zakje bakpoeder
  • Bonne Maman-abrikozenconfituur

Een  kleine pannenkoekenpan

Stappen
  1. Scheid de eiwitten van de dooiers en klop de eiwitten stijf.

  2. Klop in een mengkom de eierdooiers, suiker en vanillesuiker tot het mengsel wit wordt. Voeg de tarwebloem, kastanjemeel en bakpoeder toe en meng door elkaar.

  3. Doe de gesmolten boter en melk bij de vorige bereiding.

  4. Laat het beslag ongeveer 20 minuten rusten.

  5. Verwarm de pannenkoekenpan op een zeer laag vuur. Giet een bodempje pannenkoekenbeslag en een of twee lepels Bonne Maman-abrikozenconfituur in het midden en bedek opnieuw met het beslag. Draai de pannenkoek zo snel mogelijk om, zodat hij aan beide kanten goudkleurig is.

Smakelijk!

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking