Granola bowl met Aardbeienconfituur van Bonne Maman
Bereiding van de granola:
-
Doe alle ingrediënten in een mengkom: gepofte rijst, havermout, geraspte kokos, kokosolie, agavesiroop (en indien gewenst ahornsiroop). Meng alles samen tot een geheel dat rijkelijk bedekt is met siroop.
-
Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en verdeel er een dun laagje van het granolamengsel over. Bak gedurende 15 minuten op 160° C.
-
Haal de granola uit de oven en laat enkele minuten afkoelen. De granola wordt hard en knapperig.
Tips van Bonne Maman: Je kan je granola tot een maand bewaren in een luchtdichte pot. |
Bereiding van de granola bowl:
-
De basis van je granola bowl is Griekse yoghurt. Afhankelijk van je voorkeur kan je kiezen tussen natuur of vanillesmaak.
-
Voeg de gewenste hoeveelheid granola, wat kokosschilfers en een paar aardbeien toe en werk af met een of twee lepels Bonne Maman-aardbeienconfituur.
-
Geniet van je granola bowl!