Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50

Havermoutkoekjes met Bonne Maman smeerpasta

 

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50

Voor ongeveer twintig koekjes:

  • 175 g halfgezouten boter
  • 150 g lichte rietsuiker
  • 150 g bloem
  • 250 g havervlokken
  • 1 theelepel zuiveringszout
  • 1 ei
  • 1 pot Bonne Maman smeerpasta
Stappen
  1. Verwarm de oven voor op 180°C op heteluchtstand.

  2. Klop in een kom de boter en de suiker tot een glad en romig mengsel.

  3. Voeg het ei toe en klop nogmaals.

  4. Voeg de bloem, havermout en zuiveringszout toe en meng goed..

  5. Vorm kleine balletjes en leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.

  6. Zorg ervoor dat de balletjes ver genoeg uit elkaar liggen, druk ze plat met de palm van je hand en bak ze ongeveer 15 minuten (afhankelijk van je oven).

  7. Wanneer ze uit de oven komen, zullen de koekjes nog zacht zijn, dus maak van de gelegenheid gebruik om een inkeping in het midden te maken met de achterkant van een lepel of een stamper.

  8. Laat ze afkoelen en hard worden en vul de inkeping dan op met spread voordat je ze opeet.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking