Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Karamel met gezouten boter

€2,95

Herfstbowl: skyr, zelfgemaakte granola en Bonne Maman’s Pindapasta

 
Eenvoudig
15 minuten
20 minuten koken

Karamel met gezouten boter

€2,95
  • Skyr of gewone Griekse yoghurt
  • 1 peer
  • Pindapasta van Bonne Maman
  • 40 g noten
  • 40 g amandelen
  • 40g pompoenpitten
  • 40 g pecannoten
  • 70 g geraspte kokos
  • 250 g havermout
  • 4 el kokosolie
  • 100 ml ahornsiroop
  • 1 tl vloeibare vanille
Stappen

De Granola:

  1. Geniet van de herfst met deze gastronomische kom, waarin seizoensingrediënten en de romigheid van Bonne Maman gezouten boterkaramel worden gecombineerd

  2. Verwarm je oven voor op 150°C.

  3. Meng alle droge ingrediënten in een kom.

  4. Breng de kokosolie en de ahornsiroop aan de kook met twee eetlepels water.

  5. Giet de hete vloeistof over de droge ingrediënten en meng.

  6. Leg het mengsel op een ovenvaste schaal en bak 20 min.

  7. Laat afkoelen voordat je de granola in stukjes breekt.

De bowl:
  1. De basis van je bowl is skyr of Griekse yoghurt.

  2. Voeg de gewenste hoeveelheid granola, een paar stukjes peer en een of twee lepels pindapasta toe.

  3. Je bowl is klaar om op te eten!

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking