Herfst bowl: skyr, huisgemaakte granola en Bonne Maman pindapasta
Cacahuète
Caramel
Facile
Pâte à tartiner
Petit-déjeuner
15 minuten
20 minuten koken
Stappen
- Geniet van de herfst met deze gastronomische kom, waarin seizoensingrediënten en de romigheid van Bonne Maman gezouten boterkaramel worden gecombineerd
- Verwarm je oven voor op 150°C.
- Om de granola te bereiden, meng je alle droge ingrediënten in een kom.
- Breng de kokosolie en ahornsiroop aan de kook met 2 eetlepels water.
- Giet de hete vloeistof over de droge ingrediënten en meng.
- Plaats het mengsel op een bakplaat en bak gedurende 20 minuten.
- Laat afkoelen voordat je de granola in stukjes breekt.
- De basis van je herfstkom is skyr of Griekse yoghurt. Voeg de gewenste hoeveelheid granola, enkele stukjes peer en één of twee lepels Bonne Maman Salted Butter Caramel toe voor de topping. Je bowl is klaar om te proeven!