Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Karamel van gezouten boter

€2,95

Herfst bowl: skyr, huisgemaakte granola en Bonne Maman pindapasta

 
Eenvoudig
15 minuten
20 minuten koken

Karamel van gezouten boter

€2,95
  • skyr of gewone Griekse yoghurt
  • 1 peer
  • Bonne Maman gezouten boterkaramel
  • 40 gram hazelnoten
  • 40 g amandelen
  • 40 gram pompoenpitten
  • 40 g pecannoten
  • 70 g geraspte kokosnoot
  • 250 gram havermout
  • 4 eetlepels kokosolie
  • 100 ml ahornsiroop
  • 1 theelepel vloeibare vanille
Stappen
  1. Geniet van de herfst met deze gastronomische kom, waarin seizoensingrediënten en de romigheid van Bonne Maman gezouten boterkaramel worden gecombineerd
  2. Verwarm je oven voor op 150°C.
  3. Om de granola te bereiden, meng je alle droge ingrediënten in een kom.
  4. Breng de kokosolie en ahornsiroop aan de kook met 2 eetlepels water.
  5. Giet de hete vloeistof over de droge ingrediënten en meng.
  6. Plaats het mengsel op een bakplaat en bak gedurende 20 minuten.
  7. Laat afkoelen voordat je de granola in stukjes breekt.
  8. De basis van je herfstkom is skyr of Griekse yoghurt. Voeg de gewenste hoeveelheid granola, enkele stukjes peer en één of twee lepels Bonne Maman Salted Butter Caramel toe voor de topping. Je bowl is klaar om te proeven!

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking