Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindakaas met cacao en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Koekjes met Pindapasta met Cacao van Bonne Maman

 
Eenvoudig
15 minuten
10 minuten koken

Pindakaas met cacao en het bijhorende metalen smeermes

€7,50
  • 1 pot Pindapasta met Cacao van Bonne Maman
  • 170 g tarwebloem
  • 35 g cassonade of bruine suiker
  • 100 g boter
  • 1 eierdooier
  • 50 g ongezouten pinda’s
Stappen
  1. Klop de boter met de suiker tot ze bleker wordt. Voeg vervolgens het eigeel toe. Meng de bloem erdoor. Vorm het homogeen deeg tot een bal.

  2. Neem een stuk deeg ter grootte van een grote walnoot en rol er een worstje van. Rol het plat met een deegroller tot een dikte van 7 mm. Maak er een randje langs het koekje mee met behulp van je vinger of de punt van een smeermes.

  3. Vorm van het overgebleven deeg koekjes en leg ze op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak 10 min op 200°C.

  4. Terwijl de zandkoekjes bakken, hak je de pinda’s fijn met een mes. Haal de bakplaat uit de oven en laat afkoelen. Werk af met stukjes pinda en Pindapasta met Cacao van Bonne Maman.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking