Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Doos met 15 pure boter Madeleines

€15,00

Madeleines Pur Beurre Bonne Maman citroenschuimgebakjes

 
GEMIDDELD
20 minuten

Doos met 15 pure boter Madeleines

€15,00

het wit van 2 eieren;

  • 125 g witte suiker;
  • 75 ml water; 30 ml citroensap
  • 100 gram poedersuiker
  • 1 Doosje met 15 Madeleines pure boter
  • 80 ml citroensap
  • 2 grote eieren
  • 100 gram poedersuiker
  • 100 g maizena
  • 100 g boter
  • Het wit van 2 eieren
  • 125 g witte suiker
  • 75 ml water
Stappen
  1. Meng de poedersuiker met het citroensap om het glazuur te maken en doop de madeleines erin. Leg ze op een vel bakpapier en bak ze 5 minuten op 180°C. Laat ze afkoelen zodat het glazuur droogt.
  2. Maak de citroenwrongel. Giet het citroensap in een pan en meng in een slakom de eieren, poedersuiker en maizena. Verwarm het citroensap en giet een deel ervan over het mengsel van eieren en poedersuiker. Giet de inhoud van het mengsel terug in de pan en klop tot een stevige en gladde textuur ontstaat. Haal van het vuur, voeg de boter toe en klop tot een gladde citroenwrongel.
  3. Verwarm voor de meringue de suiker en het water in een pan tot de siroop dikker wordt. Klop de eiwitten stijf en besprenkel met de siroop. Klop tot de meringue is afgekoeld.
  4. Om het geheel in elkaar te zetten, spuit je de meringue op je madeleines en geef je snel de steekvlam door om het te kleuren. Pocheer vervolgens de lemon curd en versier met enkele citroenschillen.

Onze andere creatieve ideeën

Spookmadeleines met Crunchy smeerpasta

Eenvoudig
Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking