“Liefdesbrief” taartjes met Bonne Maman aardbeienconfituur
-
Neem het zanddeeg. Rol ze naast elkaar uit en snijd er 8 rechthoeken uit van ongeveer 10 op 7 cm.
-
Snijd in de eerste 4 rechthoeken een hartje uit met een uitsteker. Markeer vervolgens de vouwen van de envelop voorzichtig met de achterkant van een mes.
-
Bestrijk het midden van de andere 4 rechthoeken met Bonne Maman aardbeienconfituur. Leg de eerste 4 met hartvormen er voorzichtig op.
-
Druk met een vork de randen op elkaar om het deeg te sluiten. Snijd overtollige randen eventueel weg met een mes.
-
Bestrijk de bovenkant met eierdooier. Bak gedurende 30 minuten op 180°C tot ze goudbruin zijn.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen. Voeg indien nodig een beetje Bonne Maman aardbeienconfituur toe aan het midden, bestuif daarna voorzichtig met poedersuiker en geniet!