
Luipaardpannenkoeken met Bonne Maman Hazelnoot en Cacaopasta

-
Doe de bloem, de suiker en het zout in een kom.
-
Mix en voeg de eieren toe, daarna beetje bij beetje de melk. Goed mengen om klonters te voorkomen. Voeg als laatste de olie toe en meng opnieuw.
-
Doe 2 pollepels pannenkoekenbeslag + 1 koffielepel Bonne Maman pasta in een kom. Goed mengen. Doe in een andere kom opnieuw twee pollepels pannenkoekenbeslag + 2 koffielepels Bonne Maman pasta. Meng grondig.
-
Verwarm je Tefalpan op middelhoog vuur. Wacht tot het warmtesignaal: de rode cirkel in het midden, helemaal rood is. Je hoeft geen vet toe te voegen zodat de pannenkoek niet aan de pan blijft plakken.
-
Giet zo snel mogelijk kleine plekjes op de pan met een koffielepel van het donkerste pannenkoekenbeslag. Gebruik daarna zo snel mogelijk een eetlepel lichter gekleurde pannenkoekenbeslag om de vlekken te omringen. Eindig (nog steeds zo snel mogelijk) met het gewone pannenkoekenbeslag tot een hele pannenkoek gevormd is. Wanneer het beslag van kleur verandert, draai je de pannenkoek om en bak je de andere kant even lang. Herhaal deze stap totdat het beslag op is.
-
Beleg je pannenkoek met een flinke eetlepel Bonne Maman pasta, een halve banaan in plakjes gesneden en een paar geplette hazelnoten.