Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindapasta met Cacao en metalen smeermes

€7,50

Marmercake met Pindapasta met Cacao

 

Pindapasta met Cacao en metalen smeermes

€7,50
  • 100 g zachte boter
  • 150 g rietsuiker
  • 3 eieren
  • 200 g bloem
  • 1 tl zuiveringszout of 1 zakje bakpoeder
  • 8 el plantaardige of koemelk
  • 1 tl vanille-aroma
  • 4 tl Pindapasta met Cacao
Stappen

Bereiding:

  1. Verwarm je oven voor op 180°C.

  2. Klop in een kom de boter en suiker romig.

  3. Voeg de eidooiers toe en bewaar de eiwitten om stijf te kloppen.

  4. Spatel geleidelijk de bloem erdoor en voeg dan de melk en het zuiveringszout toe.

  5. Verdeel het deeg in twee porties, een van 40% en een van 60%. Meng de pindapasta door de kleinere portie van 40%.

  6. Klop de eiwitten stijf en verdeel ze in twee gelijke porties.

  7. Spatel voorzichtig de helft van de eiwitten door elk mengsel en zorg ervoor dat ze niet plat worden.

  8. Bekleed een taartvorm met boter en bloem. Giet het deeg er afwisselend in: begin met het chocoladedeeg, dan het vanilledeeg, enzovoort, zonder de lagen te mengen. Maak met de punt van een mes een dunne spiraal op het oppervlak.

  9. Plaats in de oven en bak tot de taart goudbruin en gaar is.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking