Mini King Cakes met Intense Frambozen Bonne Maman
Confiture
Epiphanie
Facile
Framboise
Goûter
6 personen.
15 minuten
35 minuten
Stappen
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Vorm met een koekjesvormer 12 cirkels in je 2 bladerdeegjes. Schik 6 cirkels op een bakplaat die eerder met bakpapier is bedekt en leg de rest even opzij.
- Plaats 2 eetlepels Bonne Maman® Intense Frambozenjam in het midden van elke deegcirkel.
- Verstop een boon in een van je pannenkoeken. Klop een ei los in een kom en bestrijk de 6 cirkels voordat je ze sluit met de overige deegcirkels. Druk de randen goed aan, zodat alles bij elkaar blijft tijdens het koken.
- Klop het 2e ei los met een eetlepel crème fraîche en bestrijk de bovenkant van de pannenkoekjes met deze bereiding. Maak met de punt van een mes een klein gaatje in het midden van elk pasteitje en teken strepen vanuit het midden.
- Bak gedurende 25 tot 35 minuten, tot de pannenkoek goudbruin is en het bladerdeeg goed ontwikkeld is.