Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Intense framboos

Mini King Cakes met Intense Frambozen Bonne Maman

 
Eenvoudig
6 personen.
15 minuten
35 minuten

Intense framboos

  • 2 rollen bladerdeeg
  • 1 potje Bonne Maman Intense Frambozenjam
  • 2 eieren
  • 1 eetl. verse room
  • Een dun mes zonder tanden
  • Een zweep
  • Een gekartelde cirkelvormige koekjesvormer met een diameter van 10 cm (of als dat niet mogelijk is, een glas)
  • Eén of meer bonen
  • Een keukenborstel
Stappen
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Vorm met een koekjesvormer 12 cirkels in je 2 bladerdeegjes. Schik 6 cirkels op een bakplaat die eerder met bakpapier is bedekt en leg de rest even opzij.
  3. Plaats 2 eetlepels Bonne Maman® Intense Frambozenjam in het midden van elke deegcirkel.
  4. Verstop een boon in een van je pannenkoeken. Klop een ei los in een kom en bestrijk de 6 cirkels voordat je ze sluit met de overige deegcirkels. Druk de randen goed aan, zodat alles bij elkaar blijft tijdens het koken.
  5. Klop het 2e ei los met een eetlepel crème fraîche en bestrijk de bovenkant van de pannenkoekjes met deze bereiding. Maak met de punt van een mes een klein gaatje in het midden van elk pasteitje en teken strepen vanuit het midden.
  6. Bak gedurende 25 tot 35 minuten, tot de pannenkoek goudbruin is en het bladerdeeg goed ontwikkeld is.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking