
Mini King Cakes met Intense Frambozen Bonne Maman

-
Verwarm de oven voor op 180°C.
-
Vorm met een koekjesvormpje 12 cirkels van de 2 bladerdeegjes. Leg 6 cirkels op een bakplaat die je eerder met bakpapier hebt bekleed en zet de rest even opzij.
-
Plaats 2 eetlepels Bonne Maman® Intense Frambozenjam in het midden van elke deegcirkel.
-
Verstop een boon in een van je pannenkoeken. Klop een ei los in een kom en bestrijk de 6 cirkels ermee voordat u ze sluit met de overige deegcirkels. Druk de randen goed aan, zodat alles tijdens het bakken bij elkaar blijft.
-
Klop het 2e ei los met een eetlepel crème fraîche en bestrijk de bovenkant van de pannenkoeken met dit mengsel. Maak met de punt van een mes een klein gaatje in het midden van elke pannenkoek en trek strepen vanaf het midden.
-
Bak gedurende 25 tot 35 minuten, tot de cake goudbruin is en het bladerdeeg goed gevormd is.