Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Frambozenjam

Minicakejes met frambozenconfituur van Bonne Maman

 
4
20 minuten voorbereiding, 50 minuten koken
30

Frambozenjam

Voor de minicakejes:

  • 3 eieren op kamertemperatuur
  • 150 g bloem
  • 80 g amandelpoeder
  • 1 tl bakpoeder
  • 175 g bruine suiker
  • 10 cl volle room
  • 60 g gesmolten boter
  • 5 el oranjebloesemwater
  • 1 pot frambozenconfituur van Bonne Maman

Voor het glazuur:

  • 1 el water
  • 90 g poedersuiker
Stappen
  1. Verwarm je oven voor op 150°C.

  2. Klop in een kom de eieren met suiker tot ze wit worden. Terwijl je blijft kloppen, haal je de vloeibare room erdoor. Spatel voorzichtig de bloem, het bakpoeder en het amandelpoeder erdoor. Giet er dan de afgekoelde gesmolten boter en het oranjebloesemwater bij.

  3. Giet het mengsel in een beboterde en bebloemde bakvorm in de oven tot 150°C met hete lucht gedurende 45 minuten tot 1 uur. Haal de cake uit de oven, haal hem uit de bakvorm en laat hem op een rooster afkoelen.

  4. Maak het glazuur door het water en de poedersuiker te mengen tot een gladde pasta.

  5. Snijd schijfjes uit de cake met een uitsteekvormpje. Smeer de frambozenconfituur van Bonne Maman op een schijfje en bedek het met een ander schijfje.

  6. Bedek met glazuur en laat het 30 minuten staan ​​voordat u het serveert.

 

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking