Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Pindakaas

Muffins met vloeibare pindakaasvulling

 
Eenvoudig
6 muffins
35 minuten
2 uur

Pindakaas

  • 125 g bloem
  • 1/2 zakje gist
  • 75 g bruine suiker
  • vanille-extract
  • Bonne Maman pindakaas
  • 100 g gemalen amandelen
  • 1 snufje zout
  • 1 ei
  • 200 ml melk
  • 50 ml olie
  • 50 g ongezouten pinda's (decoratie)
Stappen
  1. Doe een royale theelepel pindakaas van Bonne Maman in een mini-muffinvorm. Doe dit 6 keer voor alle 6 muffins.
  2. Zet de vorm minstens 2 uur in de vriezer.
  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.
  4. Meng in een kom alle droge ingrediënten: bloem, gist, suiker, amandelpoeder en zout.
  5. Voeg vervolgens de vloeibare ingrediënten toe: ei, melk, vanille-extract en olie. Meng alles goed door elkaar. Roer, maar kneed het deeg niet te veel.
  6. Verdeel het mengsel over de muffinvormpjes en bestrooi met pinda's.
  7. Neem de plakjes opgesteven pindakaas en leg ze bij elke muffin in het midden van het beslag. Bak de muffins gedurende 15 tot 20 minuten.

 

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking