Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50

Paaskoekjes met Bonne Maman Hazelnootpasta met Cacao

 
Eenvoudig
45 minuten
10 minuten koken

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50
  • 300 g bloem
  • 100 g boter op kamertemperatuur
  • 150 g poedersuiker
  • 1 ei
  • 1 snufje vanillepoeder
  • 60 g Bonne Maman Hazelnootpasta met Cacao
Stappen
  1. Meng de bloem en poedersuiker in een keukenmachine. Voeg de zachte boter toe, dan het ei en tot slot het vanillepoeder. Kneed alles tot een geheel. Wikkel de deegbal in huishoudfolie en laat hem 1 uur rusten in de koelkast.

  2. Haal het deeg uit de koelkast en laat het nog een tiental minuten buiten de koelkast rusten alvorens het te bewerken. Verwarm intussen de oven voor tot 180°C. Bestrooi het werkvlak met bloem en rol het deeg uit met een deegroller tot ongeveer 3 mm dik. Steek de zandkoekjes met een uitsteekvorm of kartonnen sjabloon uit.

  3. Leg de koekjes voorzichtig op een bakplaat bedekt met bakpapier. Zet ze 10 minuten in de oven en laat ze vervolgens 20 minuten afkoelen voordat je elke bodem insmeert met Bonne Maman hazelnootpasta met cacao. Sluit de koekjes op elkaar en serveer ze!

Tips van Bonne Maman:

Voor eieren- en konijnenvormen gebruik je uitsteekvormpjes of teken je een sjabloon op een stuk karton dat je kan gebruiken als hulpmiddel zodra je het hebt uitgesneden.

 

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking