Paaskoekjes met Bonne Maman Hazelnootpasta met Cacao
-
Meng de bloem en poedersuiker in een keukenmachine. Voeg de zachte boter toe, dan het ei en tot slot het vanillepoeder. Kneed alles tot een geheel. Wikkel de deegbal in huishoudfolie en laat hem 1 uur rusten in de koelkast.
-
Haal het deeg uit de koelkast en laat het nog een tiental minuten buiten de koelkast rusten alvorens het te bewerken. Verwarm intussen de oven voor tot 180°C. Bestrooi het werkvlak met bloem en rol het deeg uit met een deegroller tot ongeveer 3 mm dik. Steek de zandkoekjes met een uitsteekvorm of kartonnen sjabloon uit.
-
Leg de koekjes voorzichtig op een bakplaat bedekt met bakpapier. Zet ze 10 minuten in de oven en laat ze vervolgens 20 minuten afkoelen voordat je elke bodem insmeert met Bonne Maman hazelnootpasta met cacao. Sluit de koekjes op elkaar en serveer ze!
Tips van Bonne Maman: Voor eieren- en konijnenvormen gebruik je uitsteekvormpjes of teken je een sjabloon op een stuk karton dat je kan gebruiken als hulpmiddel zodra je het hebt uitgesneden. |