Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Abrikozenjam

Pannenkoeken gevuld met Bonne Maman Abrikozenjam

 
Eenvoudig
15 minuten

Abrikozenjam

  • 2 eieren
  • 100 g tarwebloem
  • 100 g kastanjemeel
  • 1 eetlepel poedersuiker
  • 40 g boter
  • 20 cl melk
  • Een snufje zout
  • 1 zakje vanillesuiker
  • ½ pakje bakpoeder
  • Bonne Maman Abrikozenjam
Stappen
  1. Scheid het eiwit van de eierdooiers en klop het eiwit stijf.

  2. Klop in een mengkom de eierdooiers, suiker en vanillesuiker tot het mengsel wit wordt. Voeg het tarwemeel, kastanjemeel en bakpoeder toe. Mengen.

  3. Voeg de gesmolten boter en melk toe aan de vorige bereiding.

  4. Laat het deeg ongeveer twintig minuten rusten

  5. Verhit de kleine pannenkoekpan op een zeer laag vuur. Giet een bodem beslag, een of twee lepels Bonne Maman Abrikozenjam in het midden en bedek met pannenkoekbeslag. Draai de pannenkoek indien nodig om, zodat hij aan beide kanten goudbruin is.

Veel proeverij!

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking