Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Abrikozenjam

Panna cotta met klassieke Abrikozenconfituur

 
6

Abrikozenjam

Voor de panna cotta:

  • 25 cl slagroom
  • 15 cl melk
  • 25 g fijne suiker
  • 2 blaadjes gelatine

Om te serveren:

  • 1 takje munt
    1 pot klassieke abrikozenconfituur van Bonne Maman
    1 el oranjebloesem
Stappen
  1. Week de gelatineblaadjes in een kom water.

  2. Giet de room, melk en suiker in een steelpan en laat koken.

  3. Knijp de gelatine uit in je handen om het water te verwijderen en meng met de rest van het mengsel. Klop tot de vloeistof glad is.

  4. Voeg de oranjebloesem toe en verdeel de panna cotta over kleine glaasjes en laat minstens 2 tot 3 uur in de koelkast staan.

  5. Werk voor het serveren af met 1 flinke eetlepel abrikozenjam en een paar takjes gehakte munt.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking