Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50

Pannenkoeken met kastanjebloem en Hazelnootpasta met Cacao

 
Eenvoudig

Hazelnoot- en cacaopasta en zijn metalen spreider

€6,50

Voor de pannenkoeken:

  • 130g kastanjebloem
  • 70g tarwebloem
  • 20g suiker
  • 4 eieren
  • 50g boter
  • 50cl melk

Topping:

  • 1 potje Bonne Maman Hazelnootpasta met Cacao
Stappen
  1. Begin met het bereiden van de hazelnootboter. Smelt de boter in een steelpan, onder voortdurend kloppen. Wanneer het begint te schuimen en een mooie amberkleur krijgt, haal je het van het vuur en laat je het afkoelen.

  2. Meng de tarwebloem, kastanjebloem, suiker, eieren en melk in een kom. Giet de hazelnootboter door een fijne zeef. Mix het mengsel in een blender of staafmixer. Zet 1 uur in de koelkast.

  3. Verhit de koekenpan. Wanneer de pan heet is, doe je een klontje boter in de pan en vervolgens een lepel pannenkoekenbeslag. Bak een paar minuten aan beide kanten. Je kunt je pannenkoeken garneren met vers seizoensfruit en een lepel Bonne Maman Hazelnootpasta met cacao.

Opmerking: Omdat kastanjebloem al een lichtzoete smaak heeft, kun je je pannenkoekenbeslag zelfs helemaal ongezoet laten.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking