Pannenkoeken met kastanjebloem en Hazelnootpasta met Cacao
-
Begin met het bereiden van de hazelnootboter. Smelt de boter in een steelpan, onder voortdurend kloppen. Wanneer het begint te schuimen en een mooie amberkleur krijgt, haal je het van het vuur en laat je het afkoelen.
-
Meng de tarwebloem, kastanjebloem, suiker, eieren en melk in een kom. Giet de hazelnootboter door een fijne zeef. Mix het mengsel in een blender of staafmixer. Zet 1 uur in de koelkast.
-
Verhit de koekenpan. Wanneer de pan heet is, doe je een klontje boter in de pan en vervolgens een lepel pannenkoekenbeslag. Bak een paar minuten aan beide kanten. Je kunt je pannenkoeken garneren met vers seizoensfruit en een lepel Bonne Maman Hazelnootpasta met cacao.
Opmerking: Omdat kastanjebloem al een lichtzoete smaak heeft, kun je je pannenkoekenbeslag zelfs helemaal ongezoet laten.