Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Abrikoos Intense

Pim's met abrikozenconfituur

 
Eenvoudig
9 pim's van 5 cm diameter
35 minuten
2u30

Abrikoos Intense

Stappen
  1. Meng het ei, de yoghurt en het vanille-extract in een kom.
  2. Voeg dan het amandelpoeder en bakpoeder toe.
  3. Giet het beslag in een ingevette mini-muffinvorm en bak gedurende 10 minuten op 170 °C.
  4. Haal de gebakjes uit de vorm en doe ze dan terug in de vorm. Smeer de confituur erop en zet het geheel 2 uur in de vriezer, zodat het volledig kan opstijven.
  5. Haal de gebakjes uit de vorm en doop de kant met de confituur in de gesmolten chocolade om de bovenkant te glazuren.
  6. 3 dagen houdbaar in de koelkast.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking