Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbeienconfituur

Rabarbercrumble met aardbeienconfituur

 

Aardbeienconfituur

Voor 1 crumble van 23 cm doorsnee:

Voor het kruimelkoekje:

  • 145 g koude boter in stukjes gesneden
  • 145 g amandelpoeder
  • 140 g patisseriebloem
  • 60 g lichtbruine suiker
  • 40 g fijne suiker
Stappen
  1. Verwarm je oven voor op 180°C.

  2. Maak de rabarber schoon, snijd de stengels in kleine stukjes en doe ze in een zeef. Bestrooi met suiker en laat 1 uur uitlekken. Verwijder het sap.

  3. Meng de suiker, de bloem, het amandelpoeder, de bruine suiker en het zout.

  4. Gebruik "zachte" boter. Dat is boter op kamertemperatuur. Voeg de boterblokjes toe en kneed tot een zanderige textuur.

  5. Leg de rabarber in een gratinschotel, voeg enkele theelepels aardbeienconfituur toe en bestrooi met kruimels. Bak gedurende 30 minuten. Serveer warm.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking