Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Hartvormige Shortbread met Bonne Maman Aardbeien confituur

 
Eenvoudig
40 minuten
12 min kooktijd
  • 110 g boter op kamertemperatuur
  • 75 g suiker
  • 1 snufje zout
  • 1 ei
  • 250 g bloem
  • 1 eidooier voor de glazuur (optioneel)
  • 2 grote eetlepels Bonne Maman aardbeien confituur
Stappen
  1. Meng de boter (op kamertemperatuur) met de suiker. Voeg het zout toe, dan het ei en als laatste de bloem.
  2. Maak er een bal van. En laat het minstens 30 minuten in de koelkast staan.
  3. Maak ongeveer twintig kleine balletjes van het deeg. Maak ze plat met je handpalm en teken met je vingers een hartje op elk schijfje.
  4. Bestrijk de zandkoekjes met eidooier en vul de hartjes met Bonne Maman-jam.
  5. Begin met bakken in een hete oven op 180°C gedurende 12 minuten.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking