Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bosvruchtenjam

Scones met Bosvruchtenconfituur en roomkaas

 
Eenvoudig

Bosvruchtenjam

Voor 15 tot 20 scones:

  • 250 gr bloem
  • 25 gr suiker
  • 60 gr boter
  • 15 cl halfvolle melk
  • 1 grote eetlepel bakpoeder
  • 1 losgeklopt ei

Bijgerechten:

  • Bosvruchtenconfituur
  • Verse kaas
Stappen
  1. Meng de bloem, het bakpoeder en de suiker in een kom.

  2. Voeg de boter in kleine stukjes toe en meng met de hand tot een zanderig mengsel. Giet er beetje bij beetje de melk bij en meng met een houten lepel tot een glad deeg.

  3. Leg het deeg op een met bloem bestoven werkvlak en rol het uit tot een dikte van 3 cm.

  4. Snijd er rondjes uit met een koekjessnijder van 4 cm diameter.

  5. Leg ze op een vel bakpapier en bestrijk ze met losgeklopt ei.

  6. Bak ze 15 tot 20 minuten in de oven, tot de scones opgezwollen en goudbruin zijn.

  7. Eet ze warm of koud, met verse kaas en Bosvruchtenconfituur.

Onze andere creatieve ideeën

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking