Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Gladde pindakaas en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Sinterklaasstokken

 
Eenvoudig

Gladde pindakaas en het bijhorende metalen smeermes

€7,50

Voor +/- 30 stokken:

  • 190 g bloem
  • 125 g zeer zachte boter
  • 70 g poedersuiker
  • 6 cl melk op kamertemperatuur
  • 1/2 tl vanillepoeder
  • 3 volle eetlepels Pindapasta van Bonne Maman
Stappen
  1. Doe de zachte boter en poedersuiker in een kom. Meng dit goed met een spatel. Voeg de melk toe en roer tot een glad mengsel ontstaat.

  2. Zeef de bloem en voeg dit samen met de vanille toe aan het mengsel. Meng goed door.

  3. Voeg vervolgens de pindapasta toe en meng tot alles volledig is opgenomen.

  4. Spuit met een spuitzak met een geribbelde punt het deeg op een met bakpapier beklede bakplaat.

  5. Zet de bakplaat 30 minuten in de koelkast. Dit voorkomt dat de groeven tijdens het bakken verdwijnen.

  6. Bak 10 tot 12 minuten op 180°C.

  7. Haal de koekjes uit de oven en laat ze volledig afkoelen op een rooster voor je ze serveert.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking