Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bonne Mamans recept voor peperkoek

 
50 min
  • sap van 1 sinaasappel
  • 24 cl volle melk
  • 220 g bloemenhoning
  • 110 g boter
  • 250 g tarwebloem T45
  • 100 g roggebloem
  • 110 g rietsuiker
  • 2,5 theelepels peperkoekmix van Bonne Maman
  • 1,5 theelepel vloeibaar vanillearoma
  • 2 theelepels natriumbicarbonaat
  • 1 theelepel bakpoeder
Stappen
  1. Warm de volle melk, het sinaasappelsap, de honing en de boter op in een steelpan. Breng het mengsel aan de kook en zet het vuur vervolgens af. 
  2. Meng in een kom de droge ingrediënten: tarwebloem, roggebloem, rietsuiker, peperkoekmix van Bonne Maman, natriumbicarbonaat, bakpoeder.
  3. Meng de droge ingrediënten beetje bij beetje onder het het vloeibare mengsel tot je een glad deeg krijgt. Voeg het vloeibare vanillearoma toe. 
  4. Giet het deeg in een ingevette en met bloem bestoven cakevorm (12 cm x 27 cm).  Bak 50 min op 160 °C. Laat afkoelen alvorens aan te snijden.

 

Tip: Wacht na het bakken bij voorkeur 24 uur voor je van de peperkoek eet, zodat alle smaken helemaal tot hun recht komen.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking