Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Bramengelei

Samosa van brie, walnoot en Bramengelei van Bonne Maman

 
Eenvoudig
4

Bramengelei

  • 1 pak filodeeg
  • 1/2 rode ajuin
  • 300g brie
  • Bramengelei
  • 60g Grenoble walnoten
Stappen
  1. Pel en snipper de rode ui fijn en plet de walnoten.

  2. Leg een vel filodeeg voor je en snijd het in tweeën. Zo krijg je een halve maanvorm. Vouw de ronde kant om tot een rechthoekige strook van ongeveer 6 cm breed.

  3. Snijd de brie in vierkantjes van +/- 1,5 cm.

  4. Leg 1 stukje brie op een hoek van de strook.

  5. Beleg met een beetje bramenconfituur, een beetje gesnipperde ajuin en wat gehakte walnoten.

  6. Vouw het filodeeg één keer om en vouw de hoek naar binnen. Herhaal de handeling om een driehoek te vormen en eindig door het vel baksteendeeg in de samosa te wurmen.

  7. Maak alle hapjes op dezelfde manier. Leg de samosa's op een ovenvaste plaat bekleed met bakpapier en bestrijk ze met olijfolie. Bestrooi met de overgebleven gehakte walnoten.

  8. Bak ze in een voorverwarmde oven op 180°C gedurende +/-10 minuten, waarbij je ze halverwege omdraait. Ze moeten goudbruin zijn.

Onze andere creatieve ideeën

Bolusgebakjes met confituur

Levering via BPOST

gratis vanaf 50€ aankoop

Veilige betalingen

Visa/Mastercard/PayPal

Gepersonaliseerde zoete noot

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking