Uw winkelmand is leeg

Bent u nog niet gevallen voor een van onze delicatessen?

0 /228
Toevoegen
Uw persoonlijke boodschap is opgeslagen

Aardbei Intense

Vruchtenpasta’s met aardbeienconfituur Intense van Bonne Maman

 
Eenvoudig
45 min, 24 u opstijven

Aardbei Intense

  • 225 g aardbeienconfituur Intense Bonne Maman
  • 2 theelepels citroensap
  • 4 g pectine
  • kristalsuiker
  • een voedselthermometer
  • silicone vormen voor chocolade
Stappen
  1. Breng in een steelplan de aardbeienconfituur Intense van Bonne Maman, het citroensap en de pectine aan de kook.
  2. Meng goed tot de pectine volledig is opgenomen.
  3. Laat de bereiding op een zacht vuurtje sudderen tot ze een temperatuur van 108 °C bereikt, en dat gedurende 45 min. Anders begint de vruchtenpasta te verdampen en krijg je niet de gewenste consistentie.
  4. Stort de bereiding in een vorm, laat afkoelen en zet minstens 24 uur in de koelkast.
  5. Haal je vruchtenpasta’s uit de vorm en rol ze door de kristalsuiker. Je kunt ze op bakpapier in een blikken doos tot twee maanden lang bewaren; of meerdere maanden in de diepvries.

Onze andere creatieve ideeën

Gratis levering via bpost

vanaf € 50 aankoop

Veilige betalingen

Visa / Mastercard / PayPal

Persoonlijke boodschap

in uw pakket

Zorgvuldige verzending

in een mooie verpakking